Hlavní obsah
Článek

Jen málokoho minul hit All About That Bass od Meghan Trainor (22) - v českých hudebních luzích a hájích i díky Ewě Farne, jež píseň přezpívala pod názvem Mám boky jako skříň -, která si v něm dělá legraci z ‚nedostatků‘ své postavy.

Singl, díky němuž Trainor pomohla najít ztracené sebevědomí mnoha dívkám a ženám a který má na YouTube přes 1, 6 miliardy zhlédnutí (cover Farne má pro zajímavost přes 12,5 miliónu, což je na českého interpreta velmi slušný počet přehrání), byl přitom zpěvaččin debutový a žádný jej zatím nepřekonal - a dost možná ani nepřekoná. A přitom taková blbost... „Napsala jsem to jako ‚sranda písničku‘ a doufala jsem, že svět zareaguje tak, jak se stalo. Takže je to tak, že se mi přes noc splnil sen,“ řekla v rozhovoru pro Cosmopolitan.

Nutno dodat, že ačkoli se Trainor věnuje skládání textů od svých 11 let, All About That Bass nevytvořila sama, nýbrž s producentem Kevinem Kadishem, jenž dříve spolupracoval například s Jasonem Mrazem nebo Stacie Orrico.

Na některých z nejčerstvějších fotografií, které vznikly minulý týden v okolí Los Angeles a na nichž je zpěvačka zachycena s přítelem Darylem Sabarou (známým z filmů Spy Kids), působí Trainor trochu sklesle. Možná i kvůli tomu, že pro potíže s hlasem musela zrušit několik nadcházejících koncertů. „Tohle mě absolutně zabíjí, tolik jsem se těšila, že se s vámi všemi uvidím. Nemůžu se dočkat na shledání v roce 2017,“ píše mimo jiné ve zprávě zveřejněné na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám