Hlavní obsah
Článek

Přestože Victoria už dávno nezpívá a David pár let nekope, téhle rodince se zřejmě pořád daří hodně dobře. Jak jinak si vysvětlit, že údajně úplně propadli kouzlu proslulé kalifornské nemovitosti v Bel Air známého jako ‚Fleur De Lys‘ nebo také The Manor. Mega sídlo s celkem 123 místnostmi je s cenovkou 160 miliónů dolarů (4,08 miliardy korun) zároveň druhou nejdražší nemovitostí v USA.

Nemovitost ve francouzském stylu měla za svou dobu existence už řadu majitelů, v roce 1988 ji ovšem nechal postavit slavný televizní producent Aaron Spelling. Posledním vlastníkem byla dcera bosse F1 Bernieho Ecclestona Petra Ecclestone, ta ji už dva roky prodává za téměř dvojnásobek oproti ceně, za niž sídlo v roce 2011 pořídila (85 miliónů dolarů).

Pokud se slavní manželé nakonec ke koupi skutečně odhodlají, rozhodně jim tam ani s jejich čtyřmi dětmi nebude těsno. V domě se nachází mimo jiné 27 koupelen nebo 14 plnohodnotných ložnic. Bazén, tenisové kurty, posilovna či obrovská garáž jsou samozřejmostí. Rodinka si může zároveň zahrát bowling na vlastní dráze nebo na svém pozemku nechat parkovat až sto vozů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám