Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Muži milují bujné vnady. Ale ženy, které se plnějším poprsí pyšní, z nich často tak velkou radost nemají. Nemožnost sehnat hezké prádlo v jejich velikosti jim radost z velkých ňader kazí. Ale to všechno už je minulostí!

Největší výběr podprsenek pro velká prsa a nyní za nejvýhodnější ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Najít hezkou podprsenku ve větší velikosti není možné? Omyl! Na Astratex.cz najdete nejširší výběr velikostí a v okouzlujících designech. Podprsenky určené speciálně pro plné tvary jsou navrženy na míru velkým ňadrům, takže padnou jako ulité a žádná zaříznutá ramínka či nepadnoucí střih vás trápit nemusí. Mrkněte na podprsenky pro plné tvary, které navíc nyní pořídíte za skvělé ceny!

Pro pocit křehkosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I s velkými ňadry se můžete proměnit v něžnou vílu! Když obléknete bílou krajkovou podprsenku Jeanne, budete se cítit jako křehká kráska. Horní část košíčků je průhledná, střed je vyšívaný krajkou, a to vše ve sněhobílé barvě – váš recept na něžnost! Košíčky mají zakulacující střihu T, takže vaše vnady budou mít dokonalý tvar i oporu. Pořídíte ji až do velikosti košíčků J!

Když chcete být výjimečná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinový vzor, bílá síťovina a černá krajka – to je kombinace, která zaujme na první pohled. Je svěží, je trendy a zaručeně vás rozzáří. Kromě módního vzhledu vám polovyztužená podprsenka Carina nabídne mnohem víc! Padnoucí střih do tvaru T je navržen na míru velkému poprsí, takže jim poskytne správnou oporu a dodá jim krásně zakulacený tvar. Vyšší střed, boční kostice a pohodlná ramínka se postarají o to, aby bylo po celý den vše na svém místě, a vy jste se cítila příjemně. Vybírat můžete až do velikosti košíčků I!

Tajuplná kráska: 3D SPACER pro váš komfort

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Speciální dvouvrstvý materiál podprsenky Viola 3D SPACER je mimořádně lehký, vzdušný a navíc odvádí tělesnou vlhkost od těla. Dokonale se přizpůsobí vašemu tělu, splyne s jeho křivkami a vám poskytne takový pocit, jako byste žádnou podprsenku ani neměla. Temně fialová barva v kombinaci s luxusní krajkou vás promění v tajuplnou krásku, které nikdo neodolá. Dopřejte si něco extra!

Přepych, který si zasloužíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hebký povrch s noblesním lesklým květinovým vzorem dýchá přepychem. A postará se o to, že se budete cítit i vypadat úchvatně. Příjemný střih skvěle padne i opravdu velkým ňadrům a dodá jim ten správný tvar. Vysoký střed a boční kostice zajistí řádnou oporu a luxusní vzhled vám dodá dávku sebejistoty. Tuhle vyztuženou krásku pořídíte hned ve třech barvách – v praktické béžové, něžné bílé a sexy černé. Kterou si vyberete vy?

Další články

Načítám