Hlavní obsah
Článek

Loňská Česká Miss Nikol Švantnerová (31) nám na přehlídce Beaty Rajské tvrdila, že si až do konce prosince naordinovala volno. Trochu nám lhala, protože jsme ji ještě před Vánoci potkali ve Špindlerově Mlýně, kde předváděla novou zimní kolekci.

"To není práce, ale jenom přípravička na zimní sezónu. Rovnou tady odsud odjíždím na Slovensko, opravdu na hory, kde už jsou moji rodiče a přítel. Tím, že máme rodinu na Slovensku, tak se tam vždycky hrozně těším. Nejdřív jedeme do Tater, a pak máme v plánu určitě ještě i Alpy," svěřila plány.

Strach z toho, že by se jí mohlo něco stát, a pak by s nohou v sádře nemohla třeba měsíc pracovat, modelka nemá. "Snažím se na to úplně nemyslet. Ale pravda je, že čím jsem starší a mám nějaké závazky, občas mě to napadne. Ale cokoli se může stát, i když jenom jdete po chodníku anebo jedete v autě. To bych nemohla dělat nic. Tak jezdím na snowboardu opatrně, a doufám, že i lidi kolem mne," řekla nám modelka s tím, že naštěstí v žádné smlouvě, ani s Českou Miss, neměla, že by nemohla nějaké sporty vykonávat.

Úraz ze snowboardu už ale za sebou má. "Když jsem se na něm učila, tak tatínek nepochopil, že za dva dny ze mě nebude mistryně světa. Už ho nebavilo jezdit se mnou na mírných sjezdovkách a vytáhl mě na černou. Při druhém obloučku jsem spadla a odneslo to zápěstí. Jela jsem do nemocnice, naštěstí to nebylo nic vážného, ale vrací se mi to každý rok," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám