Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zase mu to bude slušet jako ve Fantomovi opery. Marian Vojtko (51) má hotové první kostýmy na svoji roli hraběte Krolocka v muzikálu Ples upírů, na který pilně zkouší a těší se premiéru, která proběhne 12. února v pražské GoJa Music Hall.

"Kostýmy jsou slušivé a trochu se podobají těm fantomovským plášťům. Takže jsem v podstatě z role nevystoupil a jenom odložím masku a nasadím zuby, a bude to," smál se zpěvák. "Neměním žánry, ani styl," dodal.

"Hudba je taky stejně nádherná, jen ještě nemám odzkoušeno všechno v těch zubech. Pořád si říkám, že je do premiéry ještě daleko, a stále zpívání s nasazenými upířími špičáky oddaluju,  protože s nimi hrozně slintám. Pan producent František Janeček (79) nás za to drtí," přiznal Vojtko.

Dvě písničky si ale Marian může zazpívat "v civilu" bez zubů. "Ano. To, když přijdou hosté na zámek a nemohu se jim hned v první chvíli ukázat jako upír, aby se nelekli hned. A pak ještě jednu vzpomínkovou, kdy moje postava ještě upírem nebyla," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám