Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) nebývá příliš častým hostem módních přehlídek. Nedávno jsme ji ale potkali na představení nové kolekce Beaty Rajské (61). "Je to moje dlouholetá kamarádka, mívala jsem od ní hodně šatů, a když bych zapátrala ve skříni, tak tam ještě jedny nebo dvoje najdu," vysvětlovala nám Heidi svoji přítomnost.

"Už mi asi ani nejsou, ale držím si je tam, protože jsou zajímavé, krásné a nechce se mi je vyhazovat. Možná, že se k nim vrátím, neříkám, že se do nich vejdu, ale Beatka mi je upraví. Nicméně teď si od ní nechávám šít nějaké šaty na plesy, a zrovna jsem se trefila do období módní přehlídky, tak jsem byla pozvána," upřesnila.

Šaty na míru už si Heidi dlouho ušít nenechala. "Jednu chvíli jsem jich měla opravdu hodně, teď spíš brouzdám po internetu a občas si objednám, co se mi líbí. Nedávno jsem si ale objednala šaty, které na obrázku vypadaly báječně, a když přišly, tak zdaleka tak báječně nevypadaly. Třeba perličky, které vypadaly stříbrné a krásně se leskly, tak byly hnusně bílé. Koupila jsem si stříbřenku a všechny je přebarvuju. Ale myslím, že to skončí tak, že je budu tak dlouho přebarvovat, až v nich nikdy nevyjdu. Těch perliček je tam asi milion," svěřila, proč se pokorně vrátila k návrhářce.

Nejdražší šaty si prý Heidi pořídila loni. "To jsem jela zpívat do Dubaje, byla jsem pozvána, abych zpívala na česko-slovenském plese, a to jsem si říkala, že to krásné šaty chce. Nebyla to závratná částka, ale stály asi 25 tisíc. Pro mě je to docela dost, vzhledem k tomu, že jsem šetřivka a mám ráda, když koupím něco hezkého za málo peněz," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám