Hlavní obsah
Článek

Už v lednu čeká Českou Miss Andreu Bezděkovou (29) cesta na soutěž Miss World do filipínské Manily. Tak snad se tam ve zdraví a se zavazadly dostane. Nám stačil jeden víkend, který jsme s ní prožili v Nízkých Tatrách, abychom o tom nebyli přesvědčení.

Stačil už začátek cesty, když v Liptovském Mikuláši z pendolina, kterým se jelo, vystoupila Andrea bez kufru, a že ho nechala v kupé, si uvědomila, až když spatřila ostatní lidi se zavazadly. Ale to už bylo pozdě a vlak uháněl směrem k Popradu. Dál naštěstí nejel, tak se pro zapomenutý kufr dalo poslat.

"Upřímně, taková věc se mi ještě nestala, ale pár podobných kousků se mi už vydařilo, takže mě to až tak nepřekvapuje. Tyhle věci se mi dějí průběžně a bavím s nimi své spolucestující a sobě přináším zbytečná trápení a stresy," řekla Super.cz Andrea, která si půl dne musela vystačit v oblečení, v němž jela, a bez make-upu.

Nenalíčenou Andreu u našich sousedů nikdo nepoznal. "Vždyť jsme za hranicemi, tady se o to nikdo moc nezajímá. A kdybych potřebovala, tak se připomenu. Ale já se takhle prsit nepotřebuju," krčila rameny Andrea.

Ta se v Jasné těšila hlavně na svah, i když musela absolvovat i povinnou párty. "Říkám tomu lyžovačka, i když jezdím na snowboardu. Dlouho, a snad dobře. Asi deset let, předtím jsem jezdila na lyžích, ale viděla jsem pár fotek a říkala si, že to pořád nevypadá úplně profesionálně, tak jsem změnila obor a zkusila snowboard, a ten mi přirostl k srdci daleko víc. A i na těch fotkách to vypadá k světu," uzavřela.

A opravdu jí to docela šlo. Pak jsme ovšem s Andreou absolvovali ještě jízdu na sáňkách, a to bylo podstatně horší. Na dvoukilometrové sáňkařské dráze ve Starém Smokovci se jí povedlo na sáňkách pětkrát nabourat a vypadnout z nich do sněhu. A dráha to skutečně náročná nebyla, jen stačilo umět sáňky řídit, což zpravidla zvládnou již děti před nástupem do základní školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám