Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Zdeněk Piškula (25) je historicky nejmladším vítězem taneční soutěže StarDance. Včera po jedenácté hodině večerní se stal králem tanečního parketu. "Zítra se probudím a teprve si to uvědomím. Je to bomba, je to skvělý, děkuju všem," řekl Super.cz Zdeněk Piškula.

"Nečekal jsem, že se dostanu do finále. Ani jsem nečekal, že mi vůbec ze StarDance zavolají a nabídnou mi účast v téhle show. To už to byla pro mě výhra," říká skromně mladičký herec.

Tanci by se rád se svojí taneční partnerkou Veronikou Lálovou věnoval dál. "Když budou nějaké akce, tak nepohrdneme, budeme rádi. Rád bych se tanci věnoval i nadále a dál s tím pracoval pro dobrou věc," prozrazuje.

Zatímco ostatní tanečníci prý neděli prospí a budou po čtyřech měsících tvrdé dřiny poprvé opravdu odpočívat, Piškula zasedne k sešitům a učebnicím. V květnu ho totiž čeká maturita. "Zítra se už budu učit šest maturitních otázek, které píšu ve středu. Učit jsem se během StarDance nezvládal, myšlenky byly naprosto jinde, nebyla energie," říká a věří, že profesoři k němu budou shovívaví. "Prosím," požádal je přes naši kameru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám