Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Olga Šípková ani s koncem StarDance s tancem nekončí. S tanečním partnerem Markem Dědíkem (40) dostali možná nejvíce nabídek na vystoupení ze všech soutěžících. A nebylo to až po vypadnutí.

"S Markem nás čeká docela hezká plesová sezóna. Docela jsme koukali, kolik nabídek jsme dostali. A to jsme se ve StarDance ani moc neohřáli, vylítli jsme už ve čtvrtém kole. Ale nabídky jsme dostávali vlastně ještě před tím. A teď se to zmnožilo a stává se nám, že máme třeba i dva plesy za večer," prozradila nám Šípková.

"Je to fajn, můžeme si to aspoň užít, když jsme se něco málo naučili. Tedy já se to naučila, Mára tancuje pořád. Ale i já si ještě zatancuju," těší se Olga.

"Máme naučených pět tanců, které jsme si zatančili ve StarDance. A máme jeden speciální, to je street dance. Ten má také velký úspěch. Jednak měl velkou sledovanost na internetu a my už s ním i vystupovali na jednom festivalu," vypočítal Marek Dědík.

Šaty na vystoupení na plesech si ale bude Olga teprve pořizovat, prý jí poradí její tanečník, který má větší zkušenosti se speciálními modely. "Ještě to musím promyslet. Střevíčky ale mám, ty snad ještě chviličku vydrží, než je protančím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám