Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední hodiny před finálovým večerem je bývalý alpský lyžař Ondřej Bank mnohem méně nervózní, než když soutěž StarDance začínala. Bojovat o prvenství ale hodlá. "To, že jsme ve finálové trojce je sice krásné, ale budeme se snažit udělat radost všem, kteří nás podpořili," uvedl.

Na začátku taneční soutěže svěřil, že tanec pro něj byl náročnější než jeho úspěšná sportovní kariéra, kterou v únoru po mnoha zraněních ukončil. A s tím, co říkal, stále souhlasí. "Ty nervy tady byly daleko větší. Ale teď už nejsou, a mám lepší a lepší náladu," řekl Super.cz.

Protože jsme dělali rozhovor, když byl Ondřej zutý, nemohli jsme si nevšimnout, že má každou ponožku jinou - bílou a černou. Z pověrčivosti, jako když nosíval Karel Gott (†80) na Slavíky různé boty, to prý ale není.

"Ze začátku to byla náhoda, když jsem nenašel stejné ponožky do páru. A pak už to tak nějak zůstalo. Proč by vlastně ponožky měly být stejné? Nevidím žádný důvod," smál se a jeho tanečnice Eva Krejčířová potvrdila, že takhle "vyladěný" chodí pořád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám