Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce se blíží nezadržitelným tempem, obchody praskají ve švech a vy ještě nemáte ani jeden dárek? Nezoufejte. Eshop tobitex-outlet.cz garantuje dodání zboží do Štědrého dne při objednání do středy 21. 12. 2016 do 12.00 hod. Vyhnete se předvánočním stresům a z pohodlí domova vyberete luxusní značkové kousky, které se stanou těmi správnými vánočními dárky.

Kvalita za super cenu aneb inspirace od značek Tommy Hilfiger, Pepe Jeans a Guess

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značkové zboží není levnou záležitostí, ale když ho pořídíte za akční ceny, budete z něho mít radost i vy. Minimálně 30% sleva na vše od spodního prádla až po kabáty. A když se dárek nebude líbit? Nevadí. Do 10. 1. 2017 zde máte možnost zboží bez problému vyměnit.

Vypadají stylově a přitom zahřejí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zimní doplňky, jako jsou čepice, rukavice a šály, nemusí být vždy brány jen jako nutné zlo, které nás ochrání před zimou. Výrobci světoznámých značek tyto kousky šatníku povýšili na trendy záležitost, která lahodí oku a perfektně doplní celý outfit. Výběr těch top nej za akční ceny naleznete na tobitex-outlet.cz.

Každá ruka s nimi bude středem pozornosti!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někomu „jen“ ukazují čas, pro někoho jde o prestiž či módní doplněk. Dárek, který bude přinášet radost každý den. Kvalitní pánské i dámské hodinky od luxusních značek, jako je Tommy Hilfiger či Guess, objednáte na eshopu tobitex-outlet.cz s minimálně 30% slevou.

Aby se peníze nerozkutálely!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Peněženka je víc než pouhá schránka na mince, bankovky a kreditky. Originální design z ní stejně jako z kabelky udělá stylový kousek, který se jen tak neokouká. Pánské i dámské peněženky a kabelky světoznámých značek Tommy Hilfiger, Guess a Pepe Jeans, které potěší každého, nakupte z pohodlí domova na tobitex-outlet.cz.

Zima přichází od nohou. Horký nápoj nestačí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vhodně zvolená kvalitní obuv zpříjemní nejednu zimní procházku. Když k tomu přidáme originální bundu, kabát či kabelku, máme dárky pod stromeček vyřešeny. Dámské i pánské zimní outfity od značek Tommy Hilfiger, Pepe Jeans a Guess objednávejte až s 70% slevou na eshopu tobitex-outlet.cz. Foto: Rastislav Belan, Vizáž: Make-up artist Katarin, Model: Tvář roku 2014 ČR - Jan Matiovský.

Další články

Načítám