Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud vám ještě chybí nějaký ten vánoční dárek, tak zbystřete. Z absolutně největších bestsellerů roku 2016 jsme pro vás vybrali pět, které se skvěle hodí pod vánoční stromeček a šance, že byste se s nimi netrefili, je téměř nulová. Můžete je objednat online z pohodlí domova nebo kanceláře, bez čekání a bez front vám je doručí do druhého dne. A pokud se náhodou netrefíte, na notino.cz můžete nevhodné dárky poslat zpět a vrátí vám peníze i po Vánocích.

Smyslná, lehce orientální a dlouhotrvající vůně Calvin Klein Euphoria

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Calvin Klein Euphoria už neuvěřitelně dlouho patří mezi parfémové bestsellery nejen u nás, ale na celém světě. Nejspíš je tak oblíbená proto, že vám dodá neskutečnou dávku sexappealu. Je hodně výrazná, lehce nasládlá a inspirovaná orientem. Počáteční ovocnou vůni granátového jablka po pár minutách vystřídá opojná směs květin, dřeva a koření, která vydrží opravdu celý den. Je jen málo parfémů s tak dlouhou výdrží. S touto vůní je každá žena smyslná a sexy.

Lanvin Eclat D'Arpege – pařížská elegance v luxusním flakonu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším světovým bestsellerem je Lanvin Eclat D'Arpege. Jemná, čistá, svěží vůně. Kouzelná směsice šeříku, květů broskve, zeleného čaje a červené pivoňky. Můžete ji nosit každý den celý rok. Hodí se na každou příležitost a pro ženy všech věkových kategorií, takže jako dárek je to ideální volba. Určitě s ní uděláte radost, nemůžete šlápnout vedle. Příjemná je i její cena – vejdete se do pár set korun.

Největší pánská parfémová legenda Hugo Boss No.6 Bottled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutní top mezi pánskými parfémy. Milují ho muži i ženy na celém světě. Elegantní, mužná, chic – přesně taková je pánská toaletní voda Hugo Boss No.6 Bottled. Spojuje citrusové, dřevité a kořeněné tóny a tvoří dokonalou kompozici pro odvážné a moderní muže. Pokud ještě nemáte dárek pro svého partnera nebo třeba tatínka, tak vsaďte na jistotu a objednejte parfém Hugo Boss No.6 Bottled za speciální vánoční cenu.

Legendární řasenka Lancôme zvýrazní řasy až šestinásobně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řasenku Lancôme Hypnose Volume by si přála snad každá žena na světě. Tak proč jí toto přání letošní Vánoce nesplnit? Tato řasenka má pověst královny mezi řasenkami, protože prodlouží, dodá objem a oddělí řasy jako žádná jiná. Dokonce pokud má někdo krátké a nepříliš husté řasy, tak Lancôme Hypnose Volume si poradí. Dokáže totiž zvýraznit oči až šestkrát! Oproti běžným řasenkám je to neuvěřitelný rozdíl. Tak darujte letos pod stromeček neodolatelný pohled.

Zázračný olej uhladí a rozzáří každý vlas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

L'Oréal Professionnel Mythic Oil je doslova elixír zdraví pro všechny typy vlasů. Vyživuje je do hloubky, uhlazuje je, zabraňuje třepení konečků a dodává jim oslnivý lesk. Obsahuje dva typy přírodních olejů. Avokádový olej pro výživu a zjemnění vlasů a hroznový olej, který chrání vlasy před poškozením. Tento olej změnil život už hodně ženám a nedají na něj dopustit ani nejlepší kadeřníci a světové celebrity.

Další články

Načítám