Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se týče výzev, které soutěžící ve StarDance dali sami sobě, asi nejodvážnější ve výběru byl herec Zdeněk Piškula (25). Ten dal slovo, že pokud se s Veronikou Lálovou dostanou do šestého kola, naučí se brazilskou sambu a předvede ji i v kostýmu, který k ní tanečnice nosí. „Nasadím si ta obří péra, naučím se to vrtění zadkem a ideálně si to zatančím i s Danem Nekonečným,“ lákal fanoušky, aby mu posílali hlasy. Stalo se a Zdeněk s Veronikou jsou ve finále.

Pro nápad, čím diváky zaujmout, Zdeněk nemusel chodit daleko, jeho taneční partnerka je na brazilskou nebo také karnevalovou sambu přebornicí. A to s ní, na rozdíl od ‚klasické‘, kterou se učila od sedmi let, začínala až před rokem, učila se v Rio de Janeiru.

Ve výzvě Piškula zmínil, že by si sambu rád zatančil i s Danielem Nekonečným, který je mistrem pestrobarevných kostýmů, ohnivých efektů a vůbec samozvaným králem samby. A to se stalo. Zdeňkův výkon se mu navíc tak líbil, že ze svého ‚titulu‘ herce pasoval na ‚prince samby‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám