Hlavní obsah
Článek

Bývalý kolega Hany Zagorové a Stanislava Hložka, s nimiž nazpíval nesmrtelný hit Holky z naší školky, navíc také vynálezce Mumulandu Petr Kotvald za tři roky oslaví šedesátku, podle mnohých na to ale ani náhodou nevypadá. Pusťte si video a přečtěte si, co pro to dělá, z jakého důvodu chtěl v muzikálu hlavní ženskou roli a proč vůbec nevylučuje, že by se na stará kolena mohl zbláznit a místo věrné manželky si najít mladší!

„Nedělám pro to vlastně nic. Myslím, že jsou to geny, které mám po rodičích, a pevně věřím, že ještě nějakou dobu budou na mé straně. Pak mám zásadu nežrat. Tu měl i můj tatínek. Pokud chcete nějak vypadat, musíte jídlo omezit. Když jdete na jeviště, bylo by fajn, aby se na vás dobře dívalo,“ myslí si Petr.

Potkali jsme se koncem listopadu na jednom z posledních představení veleúspěšného muzikálu Mamma Mia! (končí na Silvestra).

Doma je prý vše v pohodě, na rozdíl od mnoha kolegů se nerozvádí. Zatím. „Myslím, že doma je vše v pohodě. Všichni se moc se těší na mé pravidelné vánoční turné. Jsou totiž rádi, že mě moc neuvidí,“ směje se a přidává, proč radši nevylučuje, že přišla druhá míza.

„Nevím o tom, ale nikdy neříkejte nikdy. Nevím, co se stane. Život nás může zavést kamkoli,“ říká zcela upřímně.

Když nastupoval do Mamma Mia!, byl trochu smutný z toho, že nedostal hlavní ženskou roli. Tu ve filmu hrála Meryl Streep, v Česku Alena Antalová, Leona Machálková a Daniela Šinkorová.

„Je to pro mě nová, neokoukaná a neochozená disciplína, tak si každé představení užívám. Jediné, co mi na počátku vadilo, bylo to, že mi nedali roli Donny. To myslím vážně. Ona si zazpívá. Můj Harry si toho naopak moc nezazpívá. Myslel jsem si, že si lehce zazpívám, trochu zatančím, že tam ale k hraní jsou dvě tři věty. A ouha, je tam toho dost,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám