Hlavní obsah
Článek

V posledních dvou letech se objevilo hned několik článků, v nichž se známý herec vyjadřoval velmi extrémním způsobem k uprchlické krizi, pražské kavárně i dalším tématům. Řada „měsíčkářů“ Jiřímu Krampolovi (85) hlasitě tleskala, fanoušci, které by někdo mohl řadit k „sluníčkářům“, ho ale považovali za starého blázna, který si pořád jen na něco stěžuje. Takovým projevům je ale prý konec!

„Samozřejmě mě hrozně věcí v české politice rozčiluje. A kolikrát mi lidé říkali, abych radši mlčel, až mi zavolají z médií s žádostí, abych se vyjádřil k uprchlíkům a podobným věcem. Jenže mě třeba chytli zrovna kvůli něčemu konkrétnímu vytočeného, a tak jsem to ze sebe od plic vysypal. Kamarád mě ale varoval, že působím jako nerudný dědek, který si pořád na něco stěžuje. Měl pravdu. Vzal jsem si jeho radu k srdci,“ řekl Super.cz Krampol, který se podle svých slov cítil prakticky zneužitý kvůli zájmům redakcí přitáhnout čtenost.

„Od té doby už volali z několika míst, abych se zase vyjádřil k politické situaci. Už jim ale říkám, že s nimi rád budu mluvit jen o herectví. Politice vůbec nerozumím, takže bych blábolil nesmysly, řekl bych něco zavádějícího, co přitom ani tak nemyslím. Oni z toho vytáhnout to, co potřebují, a udělají ze mě před národem hlupáka. Už několikrát se jim to podařilo,“ vysvětluje Krampol, proč dal sám sobě částečné informační embargo.

„Často jezdím po republice a v poslední době hodně slyším, že si to u některých lidí hodně zavařil Jan Kraus, když do svého pořadu pozval odpůrce Miloše Zemana. To mi jen potvrzuje domněnku, že je asi vážně lepší se věnovat jen tomu, co nejlíp umím,“ uzavřel Jiří Krampol.

Ti, co ho měli dříve rádi a v poslední době jen nechápavě kroutili hlavou nad tím, co byl schopný vypustit z úst, si patrně nyní hlasitě oddechnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám