Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos už popáté se sešli herci z Divadla Bez zábradlí, aby v pasáži Adria pomohli dobré věci - ve prospěch Nadačního fondu Slunce pro všechny zde v rámci tradičního trhu prodávali vánoční cukroví, štoly, vánočky, svařák, ozdoby, věnce a další produkty vyrobené v chráněných dílnách nadace. Akci jako každý rok uspořádali Karel a Hana Heřmánkovi.

„Už řadu let spolupracujeme s nadačním fondem Slunce pro všechny a dnes to není určitě naposledy. Večer hrajeme Shakespearovu komedii Mnoho povyku pro nic, teď ale o žádnou veselohru nejde. Rozhodli jsme se pomáhat dobré věci, takže ještě předtím, než se půjdeme nalíčit a převléci do kostýmů, staneme se prodavači a nabídneme zájemcům vánoční pochoutky. Všechny byly vyrobeny v chráněných dílnách zmíněné nadace a mohu potvrdit, že chutnají skvěle a nic na nich není ošizeno,“ uvedl Karel Heřmánek, který se též zapojil do prodeje.

A také Lucie Benešová, Dana Morávková, Zdeněk Žák, Dáša Zázvůrková, samozřejmě Hana Heřmánková nebo herečka Marie Kružíková (23), o níž se v poslední době psalo v souvislosti s jejím vztahem s režisérem Filipem Renčem.

Na hereckém kontě má herečka s jedním z nejširších úsměvů zatím mnoho krátkometrážních filmů, z těch celovečerních pak Vejšku, Lídu Baarovou nebo pohádku Čertova nevěsta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám