Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Příprava na Vánoce pomalu vrcholí, do krajiny vstupuje, i přes rozmary počasí, ticho a klid. Na koupení toho správného dárku je ještě trochu času, ale jaký je ten správný dárek? Po vánočním rozjímání a silvestrovském veselí přijdou zase v měnícím se ročním období běžné dny. Možná, že představa zážitků v příštím roce bude inspirativní pro zakoupení toho správného dárku.

Pro zimní radovánky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblečení pro zimní sporty, zimní turistiku, ale i pro práci pod širým nebem obsahuje velmi široký sortiment, zahrnující spodní prádlo, druhou vrstvu i zimní bundy. Základem jsou výrobky řady DUO, THERMON i MERINO MOIRA. Najdete zde všechny střihové fazony včetně zimních doplňků a ponožek.

Dárky, které potěší i muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Turistika, cyklistika nebo běhání, to jsou nejrozšířenější letní sporty. Zážitek z pohybu v přírodě umocní dobré oblečení, které dokáže odvést od pokožky přebytečné vlhko a stabilizovat teplotu těla. Z rozsáhlé nabídky firmy Moira jsou pro letní sporty ideální fazony řady COMPACT LIGHT a FRESH. Nezapomeňte na kompresní ponožky, podkolenky, nebo návleky. Výrazně pomohou při regeneraci unaveného těla.

Tradiční merino vlna s Moirou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejjemnější merino vlna v kombinaci s Moirou zabezpečí odvod vlhkosti od těla. Měkce přiléhavé střihy, módní barevnost, příjemné a nevtíravé dezény, vysoký komfort užívání, snadná a levná údržba, to je současná nabídka kolekce MERINO MOIRA. Modely z těžších pletenin, určených jako druhá vrstva, zaručují vyšší termoregulaci, což ocení především ženy. Některé fazony řady MERINO MOIRA doplňují čepice a ponožky se stejným dezénem. Doporučujeme pro sportovní aktivity i pro nošení ve chvílích odpočinku.

Pro běžné denní nošení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehce přiléhavé střihy, netradiční módní barevnost, příjemné a nevtíravé dezény materiálů, komfort užívání, snadná a levná údržba, to jsou vlastnosti řady MOIRA FASHION. Pečlivě zvolené materiály zaručují komfortní pocit nošení. Modely kolekce MOIRA FASHION je možné nosit celoročně.

Noční prádlo pro kvalitnější spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do celoroční nabídky firmy Moira patří také noční prádlo. Pyžama a noční košile v decentní barevnosti jsou v několika fazonách pro ženy, muže a děti. Příjemný, jemný materiál dokáže vytvořit na těle nejvhodnější mikroklima. Příznivě působí na různé kožní alergie. Spánek je kvalitnější. Prožijte šťastné Vánoce s Moirou.

Další články

Načítám