Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Andrea Bezděková (29) nafotila svůj první kalendář. Spolu s kamarádem, třetím Mužem roku Miroslavem Dubovickým, s nímž byla v médiích spojována i jako s milencem, se nechali nafotit ve smyslných pózách, tělo na tělo.

Výtěžek z charitativního kalendáře v rámci projektu Touha po životě je určený pro onkologicky nemocné děti. "Pro dobrou věc jsem se trochu svlékla, ale je to, myslím, s takovým glancem," řekla nám. Do odhalenějších snímků by prý nešla ani za opravdu velké peníze, které by mohla na charitu dostat.

"Já jsem strašný stydlín, už tohle mě stálo spoustu zkažených fotek, protože jsem se pořád smála. Tohle je na dlouhou dobu mé maximum. Myslím, že charita nepotřebuje nahé fotky. Odbourala jsem nějaký stud ve spodním prádle, ale myslím, že i charita má své meze," ujistila nás.

A jak si při focení sedli s Mírou, s nímž má opravdu žhavé snímky? "Trávili jsme spolu dost času, protože jsme se skamarádili. I ještě společně s jeho bráchou. A na tenhle nápad jsme došli společně v průběhu našeho přátelství, takže nám to vůbec nedělalo problém," svěřila Andrea.

A když už mají tohle kamarádství ve třech, nabízela se myšlenka, proč vlastně nevytvořili na snímcích i nějakou trojku. "Já jsem navrhovala, že by se to tam mohlo objevit, ale pak jsme si řekli, že ve dvou se to lépe táhne," uzavřela Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám