Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Báňová Peacock, bývalá žádaná modelka, objevující se v těch nejprestižnějších módních magazínech světa, čeká přírůstek do rodiny. Gabriela, která se v Londýně úspěšně věnuje výživovému poradenství, čeká dvojčátka.

Gabriela nyní měla v Česku představit své doplňky stravy, ale kvůli rizikovému těhotenství musela párty k zahájení prodeje zrušit.

"Doktor mi doporučil být co nejvíce v klidu. Ideálně v poloze vleže. Rozhodně není vhodné létat. Jinak je ale vše v pořádku," řekla Gabriela, které její druhé těhotenství rozhodně neubírá na kráse. Na sourozence se už moc těší i její pětiletá dcera Maia.

Mezi Gabrieliny klienty patří řada známých osobností, jakými jsou Jeremy Clarkson, modelka Jodie Kid, leader kapely Duran Duran Simon Le Bon či někteří členové britské královské rodiny. V Anglii své doplňky stravy začala prodávat před necelým rokem, k dostání jsou na těch nejprestižnějších místech. Třeba v londýnských obchodních domech Selfridges či Harvey Nichols. Představení doplňků se zúčastnila například princezna Eugenie nebo James Blunt.

Reklama

Další články

Načítám