Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Radosti dětí, když rozbalí vytoužený dárek, se zkrátka nic nevyrovná. Darujte letos svým nejmilejším dárky s jejich oblíbenými hrdiny a animovanými postavičkami. Budou tak usínat v náruči svých kamarádů a ve snech prožívat ta nejúžasnější dobrodružství! Široký výběr dětského povlečení právě teď na 4home.cz. Akce platí do 14. prosince nebo do vyprodání zásob. Doprava zdarma s Českou poštou do pondělí 12. prosince.

Nejnovější filmový hit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Veselá Trollí slečna Poppy prozáří dětský pokojíček sytými barvami a dobrou náladou. Pro veselé sny plné dobrodružství, zábavy a zpěvu s malými vlasatými kamarády. Povlečení je z jemné kvalitní bavlny, která je příjemná k dětské pokožce a zajistí ten nejpohodlnější spánek. Oboustranné provedení.

Oblíbení mimoni se slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by neznal rozverné žluté Mimoně. S bandou těchto žlutých nezbedů si vaše děti užijí spoustu legrace a originální oboustranné provedení oživí každý pokojíček. Povlečení je z jemné kvalitní bavlny, která je příjemná k dětské pokožce a zajistí ten nejpohodlnější spánek.

Veselé kamarádky pro všechny slečny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kamarádky Mia, Olivia, Andrea, Emma a Stephanie z oblíbených příběhů Lego Friends jsou těmi správnými společnicemi pro veselé sny vašich malých slečen. Krásné syté barvy a oboustranné provedení s puntíky si rozhodně zamilují. Povlečení je z jemné kvalitní bavlny, která je příjemná k dětské pokožce a zajistí ten nejpohodlnější spánek.

Dobrodružství pod vodou se slevou 38 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyplujte vstříc dobrodružství s Dory, Nemem a jejich kamarády. Krásné sytě modré povlečení přenese vaše děti ve snech na dno oceánu mezi rozverné rybky. Povlečení je z jemné kvalitní bavlny, která je příjemná k dětské pokožce a zajistí ten nejpohodlnější spánek. Oboustranné provedení.

Desítky pohádkových hrdinů za akční ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenašli jste, co jste hledali? Nevadí. Vyberte si ze široké nabídky pro malé i velké děti. V nabídce desítky oblíbených pohádkových hrdinů: Spiderman, Máša a medvěd, Mašinka Tomáš, Ledové království, Krteček, Mickey a Minnie a spousta dalších. Více než 900 produktů s dětskými motivy za akční ceny.

Další články

Načítám