Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Jiří Krampol (85) v rozhovoru pro Nedělní Blesk přiznal, že samotným herectvím se příliš velké peníze vydělat nedají a reklama mu prý nevadí. Zároveň očekává, že když bude dělat reklamu na nějakou kravinu, lidem bude jasné, že to dělá pro peníze.

Přestože se Krampol stále pravidelně objevuje v televizi jako moderátor pořadu Nikdo není dokonalý, nedávno natočil film Bastardi 2 a zahrál si i v novém seriálu Třetí míza, s penězi to není tak slavné, jak by se mohlo zdát. Proto rozhodně neodmítá honoráře za reklamy.

„Mně reklama nevadí. Když je dobrá, tak proč ne? A když budu dělat reklamu na nějakou kravinu, tak musí být každému jasné, že to dělám proto, že chci prachy,“ neskrýval Krampol.

Herec se v rozhovoru také rozpovídal o svém intimním životě a pověsti svůdníka dostál i tentokrát. Prý to buď jde a nebo nejde, ale sám je spíš jako jeho strýc, který řádil do pozdního věku. Trochu pohoršení však vyjádřil nad dnešní všudypřítomnou nahotou.

„Dneska se holka svlíkne na prvním rande. Krása ženského těla je nádherná, ale já si vzpomínám, že když jsme jako kluci šmírovali holky na plovárně vypadlým sukem v plotě, tak to byl obrovský zážitek. Teďka otevřete Mateřídoušku a máte tam pomalu Dívku Mateřídoušky. Nahota přestává mít svoje kouzlo,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám