Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce se blíží a my vám přinášíme několik tipů, jak je letos pojmout netradičně. Zkuste najít nový recept na vánoční cukroví nebo zhlédnout pár videí s návody, jak originálně ozdobit adventní věnec nebo zabalit dárky pro vaše blízké. Letos se nemusíte bát, že vám jejich hledání na internetu sežere veškerý objem dat z vašeho tarifu. O2 letos naděluje to nejlepší z Chytré sítě a vybere si každý.

30 GB mobilních dat a neomezené volání zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zákazníkům, kteří využívají hlasový tarif s objemem dat 1,5 GB a více, nabízí O2 30 GB mobilních dat zdarma. Tento objem dat bude rozdělený do třech zúčtovacích období - v každém tak dostanete 10 GB mobilních dat zdarma, a to už je pořádná porce dat. Zákazníkům mobilních tarifů, které nezahrnují neomezené volání, ho O2 zdarma zpřístupní také na tři zúčtovací období.

Nejrychlejší dostupné připojení bez navýšení ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Současným zákazníkům s Internetem na doma O2 až do konce roku automaticky bez navýšení ceny zpřístupní nejvyšší rychlost dostupnou na jejich přípojce, tedy až 80 Mbit/s. Pokud si Internet na doma pořídíte nově, za službu první dva měsíce zaplatíte pouze 499 Kč, bez ohledu na to, jaký tarif si vyberete.

Maximum programů v O2 TV

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni současní zákazníci digitální televize O2 TV získávají do konce prosince až 57 programů navíc. Každý nový zákazník, který si do konce prosince aktivuje O2 TV, získá nejvyšší možný dostupný balík O2 TV XL se 150 televizními kanály.

Vánoční sleva na vybrané mobily a příslušenství

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vánoční nabídku tradičně doplní i výhodné ceny telefonů platné pro všechny zákazníky O2 bez ohledu na to, jakou službu využívají, a bez jakýchkoli dodatečných podmínek. O2 letos nabídne šest vybraných mobilů s podporou 4G LTE značky Samsung a Huawei se slevou 700 korun. Z oblasti fixního hardware nabídne O2 slevu 50 % na WiFi opakovače, které nově zařazuje do své nabídky.

Další články

Načítám