Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hledat nějaký systém ve váhových výkyvech zpěvačky Mariah Carey (54) asi nebude mít smysl. Jedno je ale jasné, tělesná stavba a muskulatura jejích partnerů v tom zřejmě roli nehraje. Když totiž popová stálice randila s Jamesem Packerem, který rozhodně nebyl žádný střízlík, podařilo se jí dosáhnout nejútlejších rozměrů za poslední roky. Nyní, kdy je lásce s movitým Australanem konec a Mariah se honem začala vrhat do náruče svému tanečníkovi, jen aby to nevypadalo, že je po kopačkách nějak zdrcená, zase začíná tak nějak ‚macatět‘.

Znát to bylo nejen na nedávných fotografiích z dovolené na Havaji s jejím novým přítelem, o třináct let mladším tanečníkem Bryanem Tanakou, ale i v úterý, kdy zpěvačka slavnostně rozsvítila vánoční světla na budově Empire State Building v New Yorku. A nebyla by to Mariah, kdyby si k této příležitosti neoblékla nějaký tematický a mírně nevkusný kousek inspirovaný oblečkem Santa Clause...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám