Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je manželka Willa Smithe Jada Pinkett Smith (45) stále výjimečně atraktivní žena, nemůže být pochyb. Od ní se dokonalý vzhled už tak nějak očekává. Kdo ovšem v úterý večer na přehlídce značky Chanel v Paříži překvapil, byla hercova patnáctiletá dcera Willow, která se z hubeného ztřeštěného 'holkokluka' poprvé proměnila v mladou slečnu se vší noblesou.

Módní show konané v hotelu Ritz se sice účastnil i osmnáctiletý Jaden Smith, ten se ale maminky i sestry stranil a nechal se raději doprovodit neznámou mladou ženou. Jeho netradiční pruhovaný oblek byl sice nepochybně větší odvaz, ale strohá elegance v nestárnoucí černé s krajkou Jady a Willow byla rozhodně lepší volba.

Kolekce na příští rok nazvaná Collection des Metiers d'Art je tentokrát zaměřena z velké části na doplňky a šperky. Mezi modelkami na přehlídkovém mole se objevily například Cara Delevingne s dcerou Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis Lilly-Rose Depp. Podívat se na kolekci přijela i šéfredaktorka Vogue Anna Wintour.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám