Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, co se Demi Rose trápila před zrcadlem kvůli své výšce. Její obavy však byly zcela zbytečné, protože krása není přednost, která by se počítala na kila či centimetry.

Demi Rose se obávala, že při výšce dosahující pouhých 157 centimetrů nemá šanci ve světě modelingu uspět. Její vyprsená selfíčka ovšem na sociální síti sbírala lajky bez ohledu na to, jak je vysoká. Když jednadvacetiletá Britka poslala své fotky do modelingové agentury, neuběhlo ani 24 hodin a její kariéra odstartovala.

Dnes už Demi Rose vyniká v té nejnáročnější disciplíně, jíž je předvádění spodního prádla. Na Victoria´s Secret Fashion Show to sice ještě nedotáhla, ale může se pochlubit mimořádně žhavou titulkou magazínu Sixty6. Pikantní snímek v Londýně prezentovala v odvážných průsvitných šatech, v nichž dokonale vynikly veškeré její tělesné přednosti.

Ve světě modelingu je sice nováčkem, ale před sebou má nadějnou budoucnost. Ne náhodou bývá spojována s rapperem Tygou, který s ní údajně prožil úlet v období, kdy mu to neklapalo s Kylie Jenner. Ať už jsou tyto zvěsti založeny na pravdě, či nikoliv, kariéře Demi rozhodně neublížily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám