Hlavní obsah
Článek

Když byl potravinovým inspektorem na Nově, stal se hvězdou. Pak na stejné stanici začal „vařit“ a nastalo hotové peklo. Byl asi nejznámější tváří v Česku, jeho knížka se prodávala po statisících a vydělala desítky miliónů a Ladislav Hruška (46) byl na vrcholu blaha. Než se s Novou rozkmotřil, ve zlém rozešel a od loňského podzimu přešel na konkurenční Primu. A sláva prý nepolevuje!

„Těch všedních zážitků je kolem nás nejvíc. Zvláštní mě proto zajímají nejvíc. Zrovna dnes mě zarazilo, že dnes na mě křičely děti z mateřské školky, ještě byly na provázku. Volaly svorně moje jméno, jako by se domluvily. To mě hodně překvapilo,“ řekl Super.cz Láďa.

„Taky je okolo mě zvláštní kóma. Když se někde objevím, lidé nevěří, že jsem to já. Zažívám situace, kdy mě pozná dítě a babička se s ním hádá, že to přece nejsem já. Diví se, co bych dělal v metru, co bych seděl na trávníku v Poděbradech v parku. Z toho jsem rozpačitý. Nevím, jak se k tomu postavit,“ dodal Hruška, se kterým jsme si popovídali na křtu jeho knížky Vychytávky Ládi Hrušky podle stejnojmenného pořadu televize Prima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám