Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si zkusila roli módní návrhářky. Navrhla svoji první kolekci a rovnou ji na svém dokonalém těle předvedla. "Je to to, po čem jsem vždy toužila. Lákalo mě vytvořit vlastní linii a nahlédnout tak do tohoto světa z druhé strany přehlídkového mola," řekla Super.cz Andrea, která svoji první kolekci nazvala Black Eve.

Sama přiznává, že měla představu, jak by šaty měly vypadat, ale nakreslit je byl trošku problém. Proto se spojila s módní návrhářkou Zuzanou Lešák Černou, se kterou kolekci připravila. "Moje nákresy jsou hodně směšné, ty bych nikde neukazovala. Zuzka má naštěstí dobrou představivost," směje se Andrea.

"Spojily jsme síly. Jsem moc ráda, že Zuzka nabídku přijala a já se tak mohla dostat na druhou stranu barikády. Potřebovala jsem k sobě někoho, kdo dostane mé nápady do reálné podoby, kdo ví, co funguje, co ušít jde a co je naprostý nesmysl," vysvětluje. "Je to pro mě velká výzva, ale hrozně mě to baví. Sama jsem měla pocit, že mi chybí v šatníku dost originálních, ale univerzálních šatů, které bych využila jak na moderování, tak třeba na večeři. A teď je mám," usmívá se.

A za kolik můžete nosit šaty jako Verešová? "Moje šaty nejsou za stovku, ani za tisícovku. Kolem dvou tisíc se už dají koupit, večerky pak vyjdou kolem patnácti tisíc. Navíc výtěžek jde na Nadační fond Andrey Verešové pro děti ze sociálně slabších rodin, zakoupením šatiček tak ještě pomáháme dobré věci," dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám