Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi hollywoodskými nastávajícími maminka se rozmohl nový trend. Bez námořnického pruhovaného vzoru ani ránu... Ovšem to, co v úterý předvedly herečky Natalie Portman a Amanda Seyfried, se jen tak nevidí. Holky jako by se předem domluvily...

Obě herečky bylo ten den možné potkat v ulicích Beverly Hills a pokud by se tak stalo, měli byste zřejmě dojem, že vidíte dvojmo. Mezi jejich outfity i celkovou vizáží byly jen nepatrné rozdíly. Jak oscarová balerína z Černé labutě, tak něžná kráska z filmového muzikálu Mamma Mia! stáhly vlasy do culíku, nasadily sluneční brýle, oblékly pruhovaný svetr, legíny a kardigan a vyrazily pro svou nezbytnou denní dávku kávy.

Zatímco jednatřicetileté Amandě a jejímu snoubenci Thomasi Sadoskimu (40) se narodí první dítě, pětatřicetiletá Natalie už je ostřílenější maminkou. S manželem Benjaminem Millepiedem (39) vychovávají pětiletého syna Alepha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám