Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Svobodová (52) zázračně omládla. Výrazně zhubla a zcela změnila účes. Nechala si výrazně zesvětlit vlasy, ostříhat ofinu a vypadá o pěkných pár let mladší.

"Přála jsem si nějakou změnu a říkala jsem si, že ofina bude nejméně bolestná. Když jsem měla podobnou náladu naposledy, skočila jsem do zrzavé barvy, která se vůbec nikomu nelíbila, takže jsem se zase rychle vrátila k blondýně. Bohužel mi to ale zničilo vlasy," řekla Super.cz Svobodová.

"Ofinu mi naštěstí všichni schválili, takže dohola nemusím," smála se na sportovním dni divadel Broadway a Hybernia Vendula, která navíc překvapila i skvělou postavou. Super štíhlé nohy předvedla v krátkých šortkách.

"Mám zpátky konfekční velikost 36, kterou jsem měla po většinu života. Ty výkyvy váhy v poslední době a kila navíc způsobily hormonální léky, které jsem brala kvůli pokusu o otěhotnění . Když jsem je brát přestala, i bez drastických diet šla kila dolů úplně sama," uzavřela prezidentka nadačního fondu Kapka naděje.

Reklama

Další články

Načítám