Hlavní obsah
Článek

Ženské zbraně jsou nenápadné, jemné a o to účinnější! A když jsou zahalené do toho správného prádla, tak snadno způsobí, že se z vás mužům roztočí hlava a podlomí kolena. Mrkněte na toto svůdné prádélko s výjimečnými vlastnostmi!

Lekce svádění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by odolal krásnému prádlu? Zapomeňte na všechno, co jste dosud věděla o podprsenkách. Představujeme vám čtyři revoluční podprsenky, které dokazují, že podprsenka může být vaším věrným přítelem i neodolatelným kouskem, se kterým se ráda pochlubíte partnerovi. Které modely to jsou?

Příroda vás obdařila až až?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše přednosti jsou v centru dění až příliš? Potřebují vaše ňadra nejen řádnou oporu, ale také trochu opticky zmenšit? Podprsenka Fern je pro vás přímo stvořená. Je navržena tak, aby dopřála i opravdu velkým ňadrům pohodlí a oporu, kterou tolik potřebují. Boční kostice, pevná ramínka a pohodlný, opticky zmenšující střih – to jsou vlastnosti, pro které si tuto podprsenku zamilovaly už tisíce žen. Co říkáte na luxusní podkládanou krajku, kterou je zdobená?

Ukažte víc kůže!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete obléknout top s širokým výstřihem? Chcete více poodhalit svůj dekolt? Oblékněte Grand Bardotku, která vaše ňadra vytvaruje jako žádná jiná. Podepře prsa zespodu, čímž zdůrazní jejich horní linii. Přilne k vašim křivkám a díky speciálnímu střihu přirozeně poprsí vyplní, aniž by byly potřeba jakékoliv vycpávky. Dokonalá stabilita, nepřehlédnutelný dekolt a perfektně zakulacená ňadra – Grand Bardotku budete milovat!

Pro dny, kdy se chcete cítit sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na romantickou schůzku? Nebo se jen chcete cítit výjimečně? Sáhněte po Push-Upce Brillant! Díky tvarované molitanové pěně vytvaruje a zvětší vaše poprsí až o jednu velikost a také vás zaujme svým přepychovým vzhledem. Lesklé košíčky s řasením ňadra zvětší i opticky a krajka celkový vzhled krásně podtrhne. Zvolit můžete hned ze čtyř barev tu, která vás nejlépe vystihne. Bude to praktická tělová, něžná bílá, vášnivá rudá nebo tajemná černá?

Zbraň, které nikdo neodolá? Krajka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahalte své přednosti do krajkového závoje a nechte vyniknout sexy žlábek. Kombinace krajky a sexy dekoltu je zkrátka nenapodobitelná. Triangle bra Angelia díky jedinečnému střihu košíčků umocní krásu každého dekoltu, zpevní a zakulatí ňadra a dodá vám dávku sexappealu. Záplava krajky na košíčcích volně přechází v ramínka a vytváří tak originální a svůdný efekt. Odoláte?

Další články

Načítám