Hlavní obsah
Článek

Která z nás by netoužila po zářivé a hladké pleti bez vrásek? Stačí pár kapek rostlinného zlata a to je přesně ono, co vaše pokožka potřebuje. Rozmazlujte se olejovým pohlazením! Oleje se v přírodní kosmetice těší mimořádné oblibě. Jedná se o oleje, které jsou vyrobeny na čisté přírodní bázi, bez barviv a konzervantů. A které oleje vaše pleť miluje?

Arganový olej za studena lisovaný s dopravou zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se mu také „tekuté zlato“. Je to díky jeho nesporným výhodám. Patří k luxusním olejům. Má svůj původ v Maroku. Olej se získává lisováním za studena. Jsou v něm zachovány všechny důležité vitamíny, minerály a další cenné látky. Hledáte kvalitu za dobrou cenu? Tento olejíček tyto dvě spojení určitě splňuje. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Arganový olej působí blahodárně na pokožku zarudlou, vysušenou i se sklonem k praskání. Redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce svěží vzhled.

Moringový olej za studena lisovaný s dopravou zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moringa je dar z nebes! Rostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý opadavý strom původem z Indie. Dosahuje výšky maximálně 15 metrů. Je považován za „elixír života". Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť. Moringový olej má v kosmetice vynikajícími výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. Používá se i na akné a při různých pigmentacích na tváři. Moringový olej je také prostředek pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte ho na suché lámavé vlasy bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Ricinový olej je výjimečný!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ricinový olej je vhodný pro suchou pokožku. Úžasně regeneruje a zvláčňuje kůži. Doporučuje se na ošetření zhojených jizev. Zde je několik důvodů, proč je ricinový olej tak výjimečný: Na suchou pleť - má silné promašťující účinky, bolest kloubů - horké obklady připravené ze zahřátého ricinového oleje vám rychle uleví od bolesti, lámavé nehty - ricinový olej vám pomůže i s lámavými nehty, krásné vlasy - jeho účinky jistě ocení i vaše vlasy, strie - ricinový olej zatočí se striemi, které jsou doslova noční můrou všech žen. Ricinový olej je zkrátka výjimečný!

Další články

Načítám