Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Darujte lásku, radost a vzpomínky. Dobrou fotku máme všichni. Příležitost udělat kvalitní snímek třeba mobilem nebyla nikdy větší. Pořiďte svým blízkým originální vánoční dárek. Fotoplátna, fotokalendáře a fotoknihy od HappyFoto nyní o 20 % levněji!

1 fotografie stačí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A pořídíte dárek, který nezevšední. Fotografie na malířském plátně střední struktury je luxusní dárek. Díky použití vlastní fotografie nejde o tuctový produkt z obchoďáku, ale o opravdový originál, který jinde nekoupíte. Dárek, u kterého je 100% úspěch garantován.

12 fotografií nadělá parádu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

12 fotografií a hromada vzpomínek. To je fotokalendář z vlastních fotografií. Celý rok přináší radost. Den po dni, týden po týdnu, měsíc po měsíci. A ať je jakýkoliv den, vždy se z něj na vás usmívají „ti vaši“.

Spousta krásných fotografií

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberte fotografie, na kterých vám záleží, a udělejte fotoknihu. Mohou to být vzpomínky na první rok života vašeho děťátka, letní nebo zimní dovolená, svatba, významné životní jubileum. Výhodou fotoknihy oproti tradičnímu fotoalbu je to, že se k fotkám dají připsat komentáře nebo texty, čímž se z obyčejné knihy stane živá vzpomínka. Fotokniha později poslouží nejen jako corpus delicti, ale potěší i po letech, v nových životních situacích a kontextech.

Další články

Načítám