Hlavní obsah
Článek

Ani to, že vstupuje do finální fáze těhotenství, ani venku panující mrazy nezabránily Andree Kalivodové (46), aby vyrazila na křest benefiční knihy pohádek pod názvem Věnované pohádky.

Zpěvačka se velmi těší na Vánoce, neboť její prvorozený syn Adrian (2,5) už bude vše velmi bystře vnímat. „Těšíme se na to, že se o Vánocích v klidu sejdeme celá rodina, že nebudeme pracovat a že budeme dodržovat tradice. Taky se těšíme na obdarovávání, protože sdílená radost je dvojitá radost,” říká Andrea.

Operní pěvkyně se chystá přenést rodinné obyčeje na svého syna. „Uděláme si svůj salát, připravíme rybu. Na Štědrý den chodíme na procházku starou Prahou, vydáme se k Čertovce, taky vždy navštívíme můj oblíbený kostel, kde si vyzvedneme boží světlo. V kostele se vždycky pomodlím za příští rok,” popsala Kalivodová tradice, ke kterým vede rodinu.

Na křtu se Kalivodová společně s Dagmar Heřtovou ujala role kmotry. Výtěžek z knihy, do které přispíval svými pohádkami Josef Koutecký, Lukáš Hejlík, Ester Kočičková či Josef Heřmánek, poputuje ve prospěch nadace pro výzkum rakoviny Rakovina věc veřejná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám