Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se prosáklo, že slavný hokejový komentátor Robert Záruba míří do muzikálu, půlka jeho fanoušků si ťukala nechápavě na čelo. Jenže jak se ukazuje, nešlo o žádný vtípek! Mrkněte na video, v němž „přepisovač dějin“ ukazuje svou hodně neobvyklou roli. Je v něm vidět, jak televiznímu sporťáku, který kdysi ve StarDance výrazně pohubl, v poslední době asi náramně chutná a projevuje se mu to hlavně v podbradku.

„Dámy a pánové, světový box. V Praze, přestože zároveň ve filadelfském Spectru, a v současnosti, přestože zpátky v sedmdesátých letech. Rocky Balboa versus Apollo Creed. Muzikál, který by mohl přivést do hlediště i spoustu mužů, fanoušků dobrého sportu a dobrého zpívání,“ hlásil na zkouškách Robert Záruba přesně stylem, jak ho známe i z televize.

Ukázal se i jeden z představitelů Rockyho Kryštof Michal, který zkoušel s choreografem boxerských částí nacvičovat údery. Hana Holišová zase bude hrát Adrianu, kamarádku Rockyho. Těší se na nádherné písně, které má její role předepsané.

Na konci videa vystupuje i Zora Hejdová, která hraje postavu reportérky, jež se jmenuje Linda McKenna. Na oficiální představení muzikálu mimochodem přišla v tak odvážném modelu, že zastínila všechny ostatní holky…

Reklama

Další články

Načítám