Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dávala návrhářka Beata Rajská (61) dohromady novou kolekci, pro inspiraci nešla daleko. Jen do kraje svého dětství na Slovensko, a také na Moravu, kde žije. Modely tak zdobí krajky a výšivky podobné těm, které vyšívala návrhářčina babička.

"Není to jenom na další sezóny, ale věci se snažím dělat nadčasové. Takže když ty šaty vytáhnete za dva tři roky, tak aby byly dobré a nositelka nebyla out. Nejvíce jsem tentokrát čerpala ze spišského folkloru," řekla nám návrhářka a my zažertovali, zda se neinspirovala i u Maorů, když se na její tváři, stejně jako na tvářích modelek, objevilo maličké béčko. Ujistila nás ale, že nejde o tetování, ale písmenko, které je jejím logem, a je pouze namalované.

Béčko měla na tváři i aktuální vítězka světové soutěže Elite Model Look Jana Tvrdíková, kterou si Beata zamluvila na svoji přehlídku, už když vyhrála české finále této prestižní modelingové soutěže. Dost tím ušetřila. "Už tam se mi líbila, a to jsem nemohla tušit, že takhle uspěje ve světě. A ředitel Saša Jány říkal, že jsem dost ušetřila, protože teď už bude mít úplně jiné ceny," smála se spokojená návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám