Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se Ryan rozhodl, že podstoupí změnu pohlaví, doufal, že z něj jednou bude sexy kočka. Proměna ovšem nenaplnila jeho očekávání a upadl do depresí.

Kadeřník z britského Edgbastonu se sice stal kadeřnicí, ale ta moc parády nenadělala. Hormony totiž způsobily nadváhu a Ryan, který si po změně pohlaví změnil jméno na Skye Valuntino, nakynul na 133 kilogramů.

V mužském těle se cítil uvězněn, ale ani jako žena se spokojenosti nedočkal. Mohutná Skye rozhodně nebyla dámou, jíž by pánové skládali komplimenty. Když nepomohly diety ani operace žaludku, přišla na řadu její záliba v magii. Stačilo pár dobře zvolených zaklínadel a kila šla zázračně dolů.

„Byl to neuvěřitelný úspěch, během roku jsem shodila 63 kil a cítím se naprosto skvěle,“ tvrdí Skye, která teď své dovednosti využívá k pomoci druhým. Po boji s nadváhou hrdě vystavuje svou postavu, ale nic se nesmí přehánět. Na ženské odívání si Skye teprve zvyká, takže nejspíš ještě nedošla k poznatku, že kalhotky vyčuhující z džínů nejsou vůbec sexy...

Reklama

Další články

Načítám