Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmatřicetiletá Angličanka Ali Banahan se během těhotenství rozhodně nešetřila. Klidně se dál věnovala i svému největšímu koníčku - vzpěračství. Na všeobecně známá doporučení nezvedat v těhotenství nic těžkého tak vůbec nedbala. Žena z Liverpoolu je dodnes přesvědčená, že tvrdé tréninky byly vhodné pro zdravý vývoj jejího dítěte. Do cvičení se pochopitelně vrhla ještě s větší vervou po porodu, kdy syna nosila i do posilovny. Ali se dostala po porodu dokonce do takové formy, že v sedmatřiceti vyhrála svou první fitness soutěž.

Aktivní žena si během těhotenství získala na svou stranu plno příznivců, ale i odpůrců, a to především videi, která sdílela na sociálních sítích, kde ještě v 38. týdnu těhotenství zvedala padesátikilogramovou zátěž. S přísným režimem přestala pouhých čtrnáct dní před narozením syna George.

Nyní je z Ali profesionální bodybuilderka, která nedávno debutovala i na své první fitness soutěži UK Ultimate Physiques a hned bodovala v kategorii Bikini Masters, kterou pouhých dvanáct měsíců od porodu na celé čáře vyhrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám