Hlavní obsah
Článek

Tenista Tomáš Berdych si uměl vybrat. Už více než rok má za manželku půvabnou modelku Ester Sátorovou, která po jeho boku celá září. Listopad a prosinec patří k měsícům, kdy mají tenisté nejvíc času na dovolenou. A tu si samozřejmě dopřál i Tomáš, jenž s Ester frnknul až na exotické Maledivy.

Na ostrově v Indickém oceánu našli manželé všechno, co potřebovali - dostatek soukromí, hodně sluníčka a pohodu na pláži u průzračného moře. Cestou domů si pak ještě udělali zastávku ve Spojených arabských emirátech.

Ester se na sociální síti chlubila svou ukázkovou postavou v plavkách a Tomášovi neustále poskytovala opravdu skvostný výhled na své dokonalé tělo. Modelka se nechala zvěčnit i během opalovačky nahoře bez, což jistě potěšilo nejen Tomáše, ale i fanoušky na Instagramu. Ester s Tomášem zkrátka patří k nejkrásnějším párům českého šoubyznysu.

Z dovolené jsou již doma a jako v mnoha dalších domácnostech i u nich probíhají přípravy na Vánoce - po fotkách z dovolené se Ester chlubí napečeným cukrovím.

Reklama

Další články

Načítám