Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Její manžel Francois-Henri Pinault má sice pod palcem nejvyhlášenější módní značky, ale Salma Hayek (57) rozhodně není nejlépe oblékanou ženou světového šoubyznysu. Když ovšem nechá vyniknout své bujné poprsí, vždy sklízí obdiv.

Mexická kráska si díky vlivnému muži může dovolit ty nejluxusnější outfity, ale její šatník je důkazem toho, že cena nesouvisí s výsledným efektem. I při výběru mimořádně drahého oblečení se dá sáhnout vedle a produkce renomovaných značek může způsobit více škody než užitku.

Salma Hayek se nedávno objevila v Londýně na premiéře filmu I Am Bolt jako módní halucinace večera. Snímek o nedostižitelném běžci zhlédla v příšernosti kombinující černou kůži s rostlinnou dekorací. Halenka s výrazným límcem zdobeným růžemi byla sice z produkce Gucci, ale o módním skvostu nemohla být ani řeč.

Na pestrost a květinový motiv stejné značky Salma vsadila i na udílení British Fashion Awards v Royal Albert Hall. Opět šlo o model, který nectí staré dobré moudro, podle něhož „méně je někdy více“. Přeplácaný outfit s nařasenými rukávy herečka doplnila honosným náhrdelníkem, ale jediným plusem byl její napěchovaný dekolt. Ten by však mnohem lépe vynikl v podstatně střídmějším modelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám