Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také patříte mezi milovníky dobré kávy a chtěli byste ji umět připravit jako pravý profesionál? Vězte, že udělat si doma perfektní espresso není zdaleka časově ani finančně tak náročné, jak se může zdát! Už jste vyzkoušeli kávu v kapslích?

Káva dělá den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z nás jistě zná ten okamžik, kdy se cítíme vyčerpaní a bez energie. Stačí si najít pouze chvilku pro sebe, dopřát si kávu tak, jak jste zvyklí (ze svého kávovaru). Malý doušek tohoto lahodného nápoje a rázem se vám zostří vaše smysly a vlije energie zpátky do žil. Připravte si svůj šálek plný neodolatelně jemné chuti kávy LIMO BAR Capsletto - 100% Arabica přesně podle vaší nálady. Navíc je Capsletto kompatibilní s kávovary Nespresso.

Nejkvalitnější zrna arabiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Česká značka LIMO BAR Capsletto nabízí výtečnou kávu od holandských velmistrů. Obsahuje směs kávových zrn Arabica z Brazílie, Mexika a Kolumbie. Nádech čokolády a citrusů nabízí kombinaci nezaměnitelného aroma s bohatou sametově lehkou pěnou. Dokonale pražená a pečlivě vybíraná káva v sobě skrývá sílu, kterou očekáváte od pravé kávy.

Další články

Načítám