Hlavní obsah
Článek

Letos Jimmy Kimmel nemusí čekat na to, co najde pod vánočním stromečkem. Předčasně se totiž dočkal rovnou dvou skvělých dárků.

Populární americký moderátor, jehož talkshow Jimmy Kimmel Live! už 13 let boduje na televizních obrazovkách, přišel rovnou se dvěma novinkami. Úspěch slaví ve svém soukromí i po profesní stránce. Více důvodu k radosti snad devětačtyřicetiletý moderátor nikdy neměl.

Nejprve se Jimmy pochlubil tím, že bude moderátorem oscarového ceremoniálu, který se uskuteční příští rok v únoru. Zařadí se tak mezi slavné tváře, které největší událostí filmového světa provázely před ním. Této pocty se v minulosti dočkali Hugh Jackman, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres či Whoopi Goldberg.

A aby štěstí v předvánočním čase nebylo málo, Jimmy Kimmel potvrdil rozšíření své rodiny. S manželkou Molly McBearney očekávají druhé dítě. „Poslechli jsme si tlukot jeho srdíčka. Byl to zvláštní pocit špehovat svoje dítě. Požádali jsme o to, aby před námi zatajili pohlaví. Chceme mít překvapení, tak přemýšlíme o jménech, která se budou hodit zároveň pro kluka i holku,“ prozradil moderátor, který je už otcem dvouleté Jane.

„Dějí se úžasné věci! Budu moderovat Oscary a měl jsem sex. To jsou dvě věci, které mi jako teenagerovi přišly naprosto nepředstavitelné,“ zhodnotil Kimmel originálním způsobem svou situaci, čímž potvrdil, že patří k nejvtipnějším tvářím televizní obrazovky.

Reklama

Další články

Načítám