Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) v kostýmu anděla vypadá neuvěřitelně nevinně. Sexy rebelka ukázala, že má dobré srdce a vyrazila za onkologicky nemocnými dětmi, aby je s Mikulášem Liborem Boučkem, čertem Vaškem Noidem Bártou a druhým andělem Vendulou Pizingerovou (52) potěšila dárky.

"Byla jsem poprvé a nedokážu o tom ani mluvit. Bylo to pro mě hrozně těžký. Na krajíčku mám i teď při rozhovoru, je to hrozně silný. Každý člověk co řeší, co nakoupit k Vánocům, nebo že nestíhá napéct cukroví, ať zajde sem na pět minut," řekla Super.cz se slzami v očích Agáta.

"V autě to myslím půjde ven, to ty slzy neudržím," upřesnila. "Uvědomuju si, jaký blbosti řešíme. Přijde mi samozřejmé, že mám zdravé dítě, řeším, zda mu k Vánocům mám koupit boty nebo lego, ale tyhle maminky mají jediný přání. Aby měly zdravé dítě," upřesnila.

Agáta každoročně připravuje i patnáct druhů cukroví, letošní Vánoce se rodina nedočká ani poloviny. "Běžně už mám upečeno v tento čas, letos jsem ještě nezačala. Mouku už jsem ale nakoupila. Vždycky jsem toho pekla hrozně moc, pak to nikdo nejedl, tak letos to udělám pěkný a tak pět druhů," dodala.

Reklama

Další články

Načítám