Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) bude po letech trávit svátky v Praze. Roky je trávila s rodinou v teplých krajích, po dlouhé době se rozhodli pro Vánoce doma. "Letos už mám vyzdobený dům, pekla jsem o víkendu už vánoční cukroví. Pekla jsem ho tak, že nám ztvrdlo, takže budu muset péct znova. I Kuba se hrozně těší, dlouho na Vánoce nebyl doma," řekla Super.cz prezidentka Kapky naděje.

Vendula si drží štíhlou linii neustálým cvičením a hlídáním se v jídle. S manželem jsou v posilovně doslova denně. Jak to bude s jídlem na Vánoce? "Pepa se cukroví dožadoval. Takové malé množství nevadí, nic se neděje. Řízky na tuku budou horší, to se možná sejdeme někde se žlučníkovým záchvatem. Dlouho jsem to neporušila, rýsovala jsem, byla jsem na sebe hodně tvrdá, tak uvidíme," upřesnila Pizingerová v motolské nemocnici, kam vyrazila coby anděl potěšit dárky onkologicky nemocné děti.

"Bylo to úžasný, hrozně jsme se nasmáli. Děti dneska byly odpočatý, připravený. Bylo to všechno dnes hrozně fajn," upřesnila Vendula.

Tu známe s dokonale vyfoukanými vlasy, a tak všechny překvapila s vlasy kudrnatými. A pozor. Nepotřebovala k tomu kulmu. "Já jsem rovnou vystartovala z koupelny. Mám vlasy vlnitý od přírody, ale chci je mít rovný. Tomu se říká Afroditin komplex. I mému muži se líbí rovné vlasy, měla bych se zamyslet," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám