Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodiče teprve pětileté Suri Cruise Katie Holmes (45) a Tom Cruise (61) své dceři dovolí úplně všechno. Poté, co si oblíbila nosit boty na podpatku a nalakované nehty, zhlédla se i v rtěnkách. A sáhla rovnou po té nejvýraznější. Spolu s maminkou Katie byla včera viděna s rudě namalovanými rty, jak se prochází ulicemi New Yorku.

Jinak Suri opět předvedla, proč byla letos vyhlášena magazínem Glamour 21. nejlépe oblékanou ženou světa. V růžovém kloboučku, tmavě modrých šatičkách, růžové šálce kolem ramen a stříbrných balerínách byla opět okouzlující, ale s tmavými rty působila trochu jako „stará mladá“.

Zdá se, že malá Suri chce příliš brzy dospět a její herečtí rodiče ji v tom podporují. Dívenka má navíc vše, na co pomyslí. V jejím botníku se skrývá na 130 párů bot světových značek těch nejzvučnějších jmen. Podobně je na tom i její šatník, dívenka se totiž prý s věcmi z kolekce většinou nespokojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám