Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem ke své profesi se Renata Langmannová (37) objevuje velmi často pod silnými nánosy líčidel. V soukromí to dopadá tak, že se držitelka titulu Česká Miss 2006 skoro vůbec nelíčí. „Většinou to zvládnu za deset minut, o víkendu se ale většinou nelíčím vůbec,” práskla na sebe Langmannová.

Před nedávnem se modelka svěřila do rukou profesionálů z pražského institutu make-upu, kde jí vytvořili velmi výrazné líčení, a aby toho nebylo málo, tak jí kadeřnice vytvořila nezvyklý účes. Renata sice získala korunku krásy jako zrzka, ale je o ní známo, že v barvě a střihu vlasů příliš neexperimentuje.

„Jelikož jsem byla růžová jen na jedno odpoledne, tak mi to nevadilo, ale jinak preferuju přírodní barvy vlasů,” říká Langmannová, která má období experimentů prý už za sebou. „Čas od času mám chuť se nechat nějak radikálně ostříhat, ale kvůli práci si to nemůžu dovolit,” říká Renata a jedním dechem dodává: „Myslím, že blond je mi tak nějak přirozená, takže asi žádné změny v dohlednu nečekejte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám