Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pozor, slevová bomba! Vyberte si ještě dnes nové vybavení do bytu i domu v e-shopu MT nábytek a zaplaťte až o 66,6 % méně než obvykle. A co víc, každý nákup od 1 000 korun vám přivezou zadarmo. Vybrali jsme 4+1 super tip z nabídky, ve které na vás čeká 9 a půl tisíce modelů nábytku, takže si zaručeně vyberete i vy. Využijte poslední letošní příležitost, jak pořádně ušetřit - jen do dnešní půlnoci!

Michaela: „Jsem naprosto nadšená a spokojená.” Co řeknete na jídelní set za polovic vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevné bukové dřevo, rozkládací deska stolu z odolného lamina, komfortní čalounění židlí. To jsou přednosti, díky kterým si jídelní set Fridrich vysloužil výborné hodnocení zákazníků MT nábytek. Přidejte se k nim i vy, vyberte si odstín moření dřeva i barvu potahů z látky nebo ekokůže a užívejte si rodinnou pohodu každý den. Ještě dnes s více než poloviční slevou! Dříve za 11 080 Kč.

Z prostorného letiště až mezi hvězdy. Nechte se unést moderní postelí za skvělou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poznejte nepoznané! Jedinečný zážitek z každé noci na vás čeká v manželské posteli Emilie, kompletně očalouněné pevnou ekokůží. Sami se rozhodnete pro jednu z 11 barev potahu a ze 3 velikostí ložné plochy, a když budete chtít, dostanete k lůžku i efektní barevné LED osvětlení. Konstrukce unese i pořádného chlapa, tak si nenechte ujít super akční nabídku a spěte lépe. Dříve za 14 726 Kč.

Kdo je na světě nejkrásnější? Prostorná šatní skříň vám to vždycky spolehlivě poví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kabáty, bundy, halenky, sukně i kalhoty. Všechno vaše oblečení pohodlně uložíte do polic nebo pověsíte na tyč v šatní skříni Gerardo 1, kterou si u MT nábytek vyladíte podle svých představ. Vyberete si totiž šířku i odstín přírodního dekoru s odolným povrchem. Velké zrcadlo na tichých posuvných dveřích pak kdykoliv ukáže, jak moc vám to sluší. Od nás má skříň palec nahoru. Dříve za 10 650 Kč.

Nenechte vlhkost ničit vaši koupelnu. Závěsná sestava za parádní cenu vydrží déle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odvěký nepřítel koupelnového nábytku - mokrá podlaha - nemá šanci proti elegantní tmavé sestavě Alice. Skříňky bezvadně pasují do každé menší koupelny, díky zavěšení a odolnému povrchu mají mnohem delší životnost a ulehčí vám úklid. Po ránu i k večeru oceníte praktické úložné prostory i velké zrcadlo a na přání vám k tomu všemu přidají také umyvadlo. Super tip! Dříve za 6 257 Kč.

Mega slevy nábytku až 66,6 % a bezplatná doprava už od 1 000 Kč - jen do dnešní půlnoci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete lépe bydlet a zároveň ušetřit tisíce korun? Tak na nic nečekejte a zařiďte si hezčí domov u MT nábytek, e-shopu č. 1 s bytovým vybavením na českém internetu. Ještě dnes tam pro vás mají čertovské slevy až 66,6 % a k nim nevídanou dopravu zdarma na nákupy od pouhé tisícovky. V nabídce najdete 9 500 modelů nábytku pro každého, dají vám ho i na splátky a k tomu ještě prodloužili lhůtu na vrácení zboží. Chyťte příležitost za pačesy!

Další články

Načítám