Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpěvačka, jejíž soukromý život letos prošel bouřlivou změnou, začíná opět kynout, ale když jí stylisté pořídí šaty na míru, které zdůrazní její přednosti a zároveň skryjí nedostatky, Mariah Carey (54) překypuje sebevědomím.

Popová diva v New Yorku představila svou reality show Mariah´s World, jejíž původní scénář se dost liší od toho, co nakonec diváci uvidí na televizních obrazovkách. Pořad měl zachytit její blahobyt po boku snoubence Jamese Packera, ale poté, co australský miliardář jejich poměr ukončil, by všechny společné záběry působily dost nepatřičně.

Mariah ale pohotově zareagovala a dala se dohromady s Bryanem Tanakou, který jakožto její tanečník kamerám také neunikl. Reality show se i tak musela kompletně přestříhat a ve výsledku se v ní Packer sotva mihne, zatímco Bryan je prezentován jako muž, k němuž měla zpěvačka blízko už v době, kdy byla ještě zadaná.

Celý pořad Mariah´s World působí velmi vykonstruovaně a jeho účelovost podporují i podivné fotky z pláže zachycující Carey s jejím zajíčkem při společných radovánkách. Kámen úrazu byl však v tom, že milenecký pár měl být zvěčněn jakoby náhodně, takže fotky nemohly být retušovány. Kromě falešných emocí tak ukázaly i zpěvaččiny faldíky.

Na večírku se Mariah objevila ve stříbrných šatech, které opticky zúžily její pas a zdůraznily bohatou prsní výbavu. Bryan v New Yorku také nechyběl, ale na akci nedorazili ruku v ruce, aby se jejich divadélko mohlo dočkat dalšího dějství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám