Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) má vysportovanou postavu a nebojí se ji ukázat. Na společenskou akci ale dorazila v overalu, který byl tak obtažený, že nenechával velký prostor fantazii ani v intimnějších oblastech. Připomínal trochu kombinézy, které si oblékají rychlobruslaři, aby měli co nejmenší odpor vzduchu.

"Hlavně se mi líbí, že je pohodlný," řekla nám Táňa, která si nepotrpí na drahé kousky a právě overal patřil k nákupu, dohromady za dvacet tisíc korun, který si ten den pořídila v jednom z levnějších módních řetězců. "Jsem maniak na nakupování a myslím, že to není o značce, ale o stylu. Dokážu zkombinovat dražší kousky, i ty normální, z levnější konfekce," mínila modelka.

Podobný přístup jako k oblečení má i k doplňkům a šperkům. "Dražší kousky preferuju u náušnic, ty by měly být ze zlata. Prstýnky moc často nenosím a myslím, že bižuterie ještě v mém věku může být. Už ty, jak se říká - šmuky, moc nenakupuju, ale mám jich doma hodně," svěřila a nás zajímalo, kdy na jejím prsteníčku uvidíme i zásnubní prsten.

"Zdeněk teď hraje na Slovensku, za Nové Zámky, vídáme se méně, jen se navštěvujeme, tak nepředpokládám, že by se něco takového během této sezóny událo," myslí si o žádosti o ruku od přítele hokejisty Zdeňka Bahenského.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám