Hlavní obsah
Článek

Australský herec Paul Hogan, kterého si všichni dobře pamatují převážně z filmové komediální série Krokodýl Dundee, se v pondělí i se synem Chancem v časných ranních hodinách vrátil do rodné země, kde si na ně fotografové počkali na letišti v Sydney. Sedmasedmdesátiletému herci to v ležérních džínách, košili a saku slušelo, i když bez typického klobouku a ve slunečních brýlích by jej nebýt humbuku, který jeho přílet vyvolal, zřejmě málokdo poznal.

Hogan byl ve skvělé náladě a dokonce se ochotně fotil i s několika fanoušky. O pozornost už mnohem méně stál jeho problematický osmnáctiletý syn, jehož má herec se svou druhou manželkou Lindou Kozlowski, jeho hereckou partnerkou z Krokodýla Dundeeho. Teenager se dostal proti své vůli do médií už v minulosti, když se vyznával k obdivu k satanismu a kouřil ‚podezřelé‘ cigarety.

Osmapadesátiletá Kozlowski předloni požádala o rozvod s Hoganem, když si našla marockého přítele Moulaye Hafida Babu, před nedávnem se ale herečtí manželé opět usmířili, a to především kvůli starostem o jejich jediného společného syna. Hogan má ovšem ještě pět dětí z prvního manželství s Noelene Edwards.

Reklama

Další články

Načítám