Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nákupy vánočních dárků jsou v plném proudu a tipů na ty nej dárečky není nikdy dost. Chcete své blízké potěšit něčím opravdu výjimečným? Okořeňte jejich život výrobkem z bambusu!

Bambusové vlákno v ložnici i v koupelně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bambusové vlákno je takový malý zázrak. Je až třikrát savější než bavlna, ale stále prodyšné. Přirozeně zabraňuje množení bakterií, takže je ideální pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou. Po praní nikdy neztvrdne a je neuvěřitelně měkké a hebké. To jsou vlastnosti, které se skvěle hodí pro ložní prádlo, ručníky a osušky. Navíc teď na Bonatex.cz pořídíte všechny bambusové výrobky se slevou až 30 %!

Ozdoba každé koupelny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bambusové ručníky a osušky Verde na první pohled zaujmou pestrými barvami a luxusní ozdobnou bordurou. Na druhý pohled vás okouzlí jejich načechranost a na dotek poznáte, co skutečně znamená hebkost. Tyto luxusní kousky se stanou unikátní ozdobou každé koupelny – stačí si jen vybrat barvu. Tak která to bude?

Svěží design pro neotřelý interiér

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odstíny tyrkysové na bílém podkladu se nádherně vyjímají. Bambusové povlečení Sirena ocení nejen romantické duše a milovníci přírody, ale každý, kdo chce své ložnici dodat nový a svěží nádech. Povlečení Sirena je vyrobeno ze směsi bambusového vlákna a bavlny, takže spojuje to nejlepší z obou materiálů. Je hebké, měkké na dotek, prodyšné a savé. Pod stromečkem určitě udělá někomu velkou radost – kdo to asi bude?

Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile z vánočního balíčku vykoukne bambusový ručník nebo osuška Solange, tak to bude láska na první dotek. Neopakovatelná hebkost bambusového vlákna ohromí opravdu každého. Ať už ručníkem obdarujete maminku, babičku nebo třeba tatínka, okamžitě si je získá. Stačí jen vybrat tu správnou barvu!

Nadčasová elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte dárek pro někoho, kdo si potrpí na elegantní styl? Někoho, kdo má rád nadčasový design a na módní výstřelky ho neužije? Bambusové povlečení Elis je tou správnou volbou. Černobílý design a ornamentální vzor z módy nikdy nevyjdou. Dokonale se hodí do jakéhokoliv interiéru a kombinace bambusového vlákna a bavlny zajistí měkkost, jemnost a špičkovou kvalitu. Kdo bude tím šťastným z vašeho seznamu?

Další články

Načítám